Demonstrues i përthithjes së Nxehtësisë (NX047)

 92.75 + TVSH

Demonstruesi i përthithjes së Nxehtësisë përdoret për të treguar se si ngjyra e një objekti ndikon në aftësinë e tij për të përthithur dhe reflektuar nxehtësinë.
Mbushni 2 enë me ujë dhe shihni ndryshimin në sistem për shkak të ndryshimit të përthithjes nga secila enë.

SKU: nx047 Kategori: Etiketa: , ,