Aparati i Pluskimit – Zhytjes (MFP039)

 17.14 + TVSH

Demonstron parimin e funksionimit të nëndetëseve. Vendosni pajisjen në një enë me ujë dhe mbushni topin me shiringë në mënyrë që të zhytet. Me lëvizjen e kundërt ne heqim ujin në mënyrë që të mund të lundrojë.