Syze mbrojtëse (LP042)

 3.33 + TVSH

Syze mbrojtëse që sigurojnë mbrojtje në laborator. Për përdorim të përgjithshëm siç është mbrojtja ndaj pluhurit, ashklave, si dhe spërkatjeve të pikave të kimikateve.

KODI: lp042 Kategoria: Etiketa: ,