Set Qarqesh në seri dhe paralel (EL078)

 11.39 + TVSH

Për shfaqjen dhe kuptimin e qarqeve në lidhje paralele ose në seri. Me borna 4 mm për përdorim me përcjellësa tip banane. Me 6 llamba të përfshira. Operon me 6V DC.

SKU: el078 Category: Tags: , ,