ortho-Phosphoric Acid 85% (500ml) (RG162)

 22.89 + TVSH

Ky produkt mund të blihet vetëm me fature tatimore, vetëm nga kompani me liçencë profesionale aktive dhe me kartë ID ose Pashaportë. Nuk dërgohet me postë.

SKU: rg162 Categories: , Tags: ,