Model i avancuar i simulimit të Traumave (MSP006)

 1,242.00 + TVSH

Simuluesi i Avancuar i Traumës është një manekin PVC me trup të plotë dhe realistik që simulon realisht një traumë të pacientit. Është krijuar posaçërisht për trainimin e profesionistëve në fushën e kujdesit së urgjencës dhe transportimit e të dëmtuarve.

KODI: msp006 Kategoria: Etiketa: , ,