Larës i Syve (Eyewash) (LP015)

 18.75 + TVSH

Është një enë larëse dhe përdoret në laborator për larjen e menjëhershme të syve, në rast se një trup i huaj ose lëngje toksike dhe avuj hyjnë në to. Mbushet me ujë të distiluar ose lëng tjetër të destinuar për përdorim oftalmik. Kapaciteti 500ml