Kutia e Ndihmës së Shpejtë 64 cope (sipas DIN 13157)

 69.00 + TVSH

Është e certifikuar sipas standardit DIN 13157, i cili është i zbatueshëm për kuti të ndihmës së shpejtë për përdorim në objekte administrative / shkolla / qendra tregetare me 1 – 50 të persona, në objekte prodhimi / përpunimi / ofiçina me 1 – 20 persona si dhe per kantiere ndërtimi me 1 – 10 persona.

SKU: lp043 Category: Tags: ,