Komplet Optik me LASER magnetik (OP027)

 92.75 + TVSH

Laser me çelës ON/OFF me zgjedhje të rrezeve laser (1, 3, 5)
Ushqyes për Laser
Set prizmash
Disk goniometrik (raportor rrethor)
E gjithë grupi është magnetik dhe vjen në një valixhe.

SKU: op027 Category: Tags: , ,