Sulfuric Acid (1000ml) 96-98% (RG065)

 17.14 + TVSH

Ky produkt mund të blihet vetëm me faturë tatimore, vetëm nga kompani me liçencë profesionale aktive dhe me kartë ID ose Pashaportë. Nuk dërgohet me postë.

SKU: rg065 Categories: , Tags: ,