Përcjellës në rul 100m (EL038)

 23.18 + TVSH

100m përcjellës me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme.
I përshtatshëm për përdorim shkollor, për eksperimente elektrike dhe ndërtime teknologjike.

KODI: el038 Kategoria: Etiketa: , ,