Pajisje për demonstrimin e bymimit volumor (NX059)

 11.98 + TVSH

Në temperaturën e dhomës sfera kalon nëpër unazë.
Nese ngrohim sferën, ajo zgjerohet dhe nuk kalon më nëpër unazë.

Kategoria: Etiketa: , ,